Hotellet over alle hoteller?

Vi benytter alltid Booking.com når vi bestiller våre hoteller. Det er fordi bestillingene går smertefritt, og man på forhånd har orientert seg om hva vi kan forvente av hotellet.

Nylig var vi i Roma, og vi bestilte hotell på denne siten. Giulio Cesare. Fantastisk navn med historisk sus. Hotellet ble da også beskrevet som et nesten autentisk bygg fra 1800 og den tid da det bodde grever der. Med lysekroner på rommene, marmor og det ene etter det andre.

Italienske hotellrom er muligens enda kleinere enn spanske, når det gjelder stjerner. Vårt 4 stjerners hotell var stort. Det skal dem ha! Badet var velutstyrt og funksjonelt La oss med en gang nevne varme i håndkleholderne. OG store badehåndklær! Deilig!

Man hadde kanskje forventet noe større lysekroner i et ekte hertug-hjem...
Man hadde kanskje forventet noe større lysekroner i et ekte hertug-hjem…

Rommet ellers var ok, men ikke mer enn ok. Stort, men hva skal mann med 20 kvadratmeter når man bare er der for å sove? Sengen var stor, men madrassen var steinhard. Det fikk man ordnet via resepsjonen. En overmadrass reddet oppholdet!

Frokosten var veldig hausset opp. Det var i utgangspunktet en grei frokost. Men de fikk det ikke til. Vi møtte tomme fat og dårlig pådekkede bord. Da hjalp det ikke at hovmesterene hadde hvit jakke og lignet Poirot.

kdfMx0wDC1a3PN4Q_2z_XWswjeIc6r_m-jgecQk942o
Lite til frokost i dag, ja!

Hotellvalg er vanskelig. Jeg bruker å lene meg til gjestenes uttalelser på Booking.com. Men man må avklare sine forventninger først. Det er mitt råd.

Del dette: