Jeg er en som trener

Da var det gjort! Første timen på Fit4All et kvarters spasertur unna her. Ikke at jeg spaserte i dag, da. Det regnet heftig, og dessuten skulle jeg hente gassflasker. Før jeg bestemte meg for å kjøre bil kom jeg på den gangen for sikkert 30 år siden, da jeg skulle begynne på aerobic. Det var det vi dreiv med den gangen. Jeg tenkte å jogge bort dit, trene en time og jogge hjem. Det var så vidt jeg kom meg hjem den gangen. Så…

Her skal jeg bli sprek utover våren, sommeren og høsten!!
Her skal jeg bli sprek utover våren, sommeren og høsten!!

Jeg skal ha et fast program den første måneden. Med trening på apparater jeg stort sett kjenner fra før. Fra den gangen jeg var svært aktiv på ELIXIA og pådro meg den særdeles idrettsaktige atypiske lungebetennelsen TWAR. Som jeg ikke ble kvitt på mange år.

Først skulle jeg drive cardiotrening som oppvarming. 15 minutter. Jeg måtte gi meg etter sju minutter. Da var jeg fullstendig ferdig. Det er uhyggelig hvor råtten man kan bli i vår alder!!

Så var det apparater da. Det synes jeg er ganske morsomt, men i dag var det tungt. Selv om jeg tok noen av de letteste belastningene. Dette kan jo bare gå en veg! Jeg holdt på til sammen i 50 minutter, godt hjulpet av en hyggelig muskelbunt. Det var bare noen få eldre menn der og jeg. En god tid på dagen, altså. Passer meg utmerket.

Jeg vaklet ned tre (!!!) trapper for å komme ut, og er i skrivende stund veldig usikker på om jeg i det hele tatt klarer å gå, enn si skrive, i morgen. Nå har jeg gjort en innsats for livet, og jeg er motivert. Det er jo ikke mulig å bli i dårligere form enn jeg er nå. Sammen med noen hull golf noen ganger i uka, skal målet om å kunne gå 18 hull til sommeren være oppnåelig. Jeg tar peiling på tre dager i uka på Fit4All. Nå har jeg sagt det, så nå får jeg stå ved det.

Vurderer en liten cowboy-strekk etter alt dette.

Del dette: