Når ga De Deres mann en avsugning sist?

Problemstillingen er oppstått etter tidligere omtalte Anna Ankas Sveriges-tur for en stund siden. Hun mente at alle kvinner burde stille opp for en liten blow-job. Hver morgen, om så er.

Nå er jo hun gift med en noe tilårskommen mann. Han får det vel ikke til på andre tider av døgnet, muligens. Av samme grunn er det nok helst litt oppskryt av avsugningen skjer HVER ENESTE DAG. Det blir litt kjedelig, blir det ikke? Og litt rutinepreget.

For meg høres “avsugning” ut som en teknisk affære. På linje med oppstaking av kloakken eller fjerning av flomvann. Det hører med til hverdagslivets pliktmessige gjøremål når noe har tettet seg.

En sånn ensidig tjeneste har lite med et levende samliv å gjøre, hvis det foregår hver dag. Annenhver dag også, for den del. Ritualer er trygt og godt for autister og eldre. Ja, nettopp. Eldre! Stakkars, Paul Anka må jo med sine 68 år regnes inn i gruppen eldre. Og liker rutiner.

Jeg tror at menn generelt vil være litt uenig med meg, rent teknisk sett. Ingen mann vil kanskje nekte en avsugning, om det så er daglig… Men det er altså noe med settingen her. Kanskje sammen med det øvrige budskapet til fru Anka.

Her i huset praktiserer vi litt hygge, varme og samhørighet når vi gleder oss med våre ekteskapelige eskapader. Det holder for oss.

Del dette: